![]() |
|
|||||||
| Galerija Nesto ste slikali, nacrtali, vidli i zelite nam pokazati |
![]() |
|
|
Thread Tools | Search this Thread |
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
strava je autek
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Predivna.
Ekstremno rijetka. Povijesno značajna (izvorni model bio je prvi serijski cestovni automobil sa središnje smještenim motorom, a kada je Matra preuzela produkciju postao je prvi model te tvrtke). Prednosti održavanja plastične karoserije. S druge strane... Nepoznata, ako želiš pozornost nitko neće znati o čemu je riječ. Ekstremno rijetka. Dijelovi, ako uopće postoje, eventualno se mogu naći u Francuskoj. Dosta će ljudi misliti da si to sam sastavio. Problemi s plastičnom karoserijom. Problemi s podvozjem, mehanikom i svime ostalim. Srce kaže "da", razum "ne". Ja sam slušao razum pa se sada vozim čistih ruku, bez kvarova i ekstra troškova u novom Japancu. I svakog dana se sjetim one Žabe i 124 Spidera za koje nisam imao hrabrosti...
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Ako imaš priliku i ako je povoljna,zgrabi ju,ja bi ju uzeo,pa makar u garaži stajala,stvarno je posebna
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
ja sam takav da bih ju uzeo bez pitanja iako znam da bi svaki dan suze ronio jer nemogu nać djelove... ako imaš volju rokaj buraz!!!!!
|
|
|
#6 |
|
Member
|
Ljep autić
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Senior Member
|
Quote:
poslovica kaŽe life is short play hard Last edited by kowalski; 09-02-2010 at 18:08. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Last edited by kowalski; 09-02-2010 at 18:08. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Senior Member
|
Quote:
ds cabrio strava auto sa nevjerovatnom cijenom prije par godina u padovi je bila prodana na licitaciji za 40 000 eura i otišla u japan Last edited by kowalski; 09-02-2010 at 18:08. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Kruta osovina
|
Jednostavno, ako moš kupit, kupi, rasprave isplati/ne isplati se, mi nemaju baš smisla, pogotovo s ovakvim autom...
|
|
|
#11 |
|
Senior Member
|
slažem se, ako ti novčanik dozvoljava UZIMAJ!!!
|
|
|
#12 |
|
GS
|
Uzimaj!
Ovo je oldschool forum,znači nema razmišljanja kako je u nekom od prethodnih postova rekao kolega forumaš! Znači samo srce! A kad su simkice u pitanju onda imam dva srca ![]()
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
|
Kupuj stari to auto je rijetkost, a mislim da je to najuspješnija cestovna matra.
Pretpostavljam da si upučen u svu problematiku koja te eventualno čeka, a pogotovo se isplati ako ima originalni 1300 gordini. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
Gle... ako ti nije od životne važnosti određena svota novaca (ako se smije znat, koja?) kupi ga... fućkaš dijelove i to... nači če se... ako si možeš priuštit inicijalni trošak kupnje i dovoza uzimaj... prerijedak je to auto da bi se razmišljalo...
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
|
10 000 eura ali uzeo bi simcu u račun ali mora biti original rallye
|
|
|
|