![]() |
|
|||||||
| Kočnice sustav za zaustavljanje |
![]() |
|
|
Thread Tools | Search this Thread |
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
jel netko zna di ima za kupiti gumice ,tj set za reparaturu celjusti kocnica od una turba,trebam prednje i zadnje,ima jedino u auto kreso i to 200kn za zadnju lijevi,znaci cijeli komplet gumica bi bil 800kn kaj je malo puno previse.ako je netko kupil negdje ili zna od kojega auta pase bio bi mu jako zahvalan.HVA
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
jel imas sliku kak te gumice zgledaju imam ja neke okrugle gumice pise brakes made in italy
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
![]() Join Date: Oct 2008
|
Još bolje da kažeš koji je promjer zadnjeg klipa, a moral bi nazvati Gumi...nešto Štosova ZG koji se bavi reparacijom cilindera i ima gumica kakvih hočeš. Ato 200kn, ak je za samo jedan !!!!!! kotač onda su oni poludeli. Treba ih zatvoriti.
|
|
|
#4 |
|
Apotekar
|
REPARACIJA KOCIONIH CELJUSTI
Guma Metal, 01/2317-691 , Šulekova ulica 18, Zagreb
http://www.youtube.com/ivanRACINGvideo kljišča, fergić, karbić, jugić, svićice, lipnik puvalica, volan sa trubicom, turnić, kondić, đirometar, lendić, klišta, kavić, štangica, piganje, retrići, bubač, ujac, coket, menđule ... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
je 230 kn za jedan kotac.a nazvat cu pa pitati
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
ako buš uzimao u auto kreši, javim mi se, pa možeš uzeti prek moje firme, dobiješ 15% na njihovu cijenu
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
petris i tas po 180kn za jedan kotac,gumi nkeaj kaj se bavi reparacijom reparira prednje od 100-150kn,zadnje 200,gumice ima ali ne prodaju.interkars ima a oko 20kn po kotacu ali trebam doci u zg i dati polog i onda za 3-5 dana opet u zg po to.tak bum i napravil
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
![]() Join Date: Oct 2008
|
Pa dobra je cijena u Gumi -metalu Reparacija +gumice 200kn (a kod KReše smo gumice 230.
A jbg ga Mika - rješio si posao bez točke na kraju: Pa daj napiši......... Interkars ........ adresa?...br.telefona......... Ima nas još kaj imamo npr. poljske aute sa čudnovatim zadnjim čeljustima, a prije Waršave nema djelova.
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
evo Intercars,radnicka cesta 27,broj je 01 6273060,nakraju dosel tam i netreba polog dati,u srijedu buju dosle pa bumo vidli
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
Jučer preuzeo kočione čeljusti u Guma metalu. Platio 300 kn za par.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Senior Member
|
vak ako netko bude trebal za una turbaka,zadnje gumice narucite u intercarsu,radnicka cesta 27,zagreb,za oba koaca je 100kn,a prednje vam pasu od tipa 1.1-1.4,u tokicu su 15kn oba kotaca.a repariranje zadnjih je uzas,i ako neko ima para za to ,neka se ne zeza doma.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
|
[QUOTE=Mika bedex;138358]vak ako netko bude trebal za una turbaka,zadnje gumice narucite u intercarsu,radnicka cesta 27,zagreb,za oba koaca je 100kn,a prednje vam pasu od tipa 1.1-1.4,u tokicu su 15kn QUOTE]
U Zadru servis kocnica pored autobusnog kolodvora, uzima san gumice za Prednje uno turbo kocnice i set za oba kola me kostalo 120kn. znaci gumice cilindra i gumice klizaca 120kn |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | Search this Thread |
|
|