![]() |
|
|||||||
| Offtopic sve što nema veze s temom foruma |
![]() |
|
|
Thread Tools | Search this Thread |
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
evo kolega međed iz vodica koji se svaki dan maze tovatnom masti ima ovakve felge, pa ga zanima ako bi isao prodavati dal ima kakvog interesa i koja je cijena ponude, jer se zna sto su te felge u svijetu
rijec je o GOTTI J55B 15" sa standardnim falcevima "rub je na 32 sarafa" http://i80.photobucket.com/albums/j1.../gottiJ55B.jpg raspon rupa 5x98, ajmo da cujem, jel se isplati prodavati ili ...
...na vlastitim greskama se ucim... Last edited by dvojka; 07-03-2010 at 21:56. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
sad u ovo vrijeme "krize" je bolje da ih zatrpa duboko u nekakav suhi podrum
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
jooooooooj koje glupe rupe !!!
edit: aj mi još reci širinu i ET da popizdim do kraja.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Sve zavisi kolko mu se prodaje,ja san za Zender Turbo 8x16 ET13 jedva 600 eura dobija
Ne da mi se provjeravat,al mislim da bi nove dosle priko 2000 eura |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
a cuj, znamo koja je cijena u svijetu, nije da mu je sila il tako nesto, pa ponudite, a sirina je ne znam iskreno, znaci ona koja je serijski isla
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Moj frend nudi 300 eura
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
stavi na ebay,pa vidi na čemu si
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
Location: Zagreb-Cakovec-Split Auto:MB 280SEL 300TD w126 '80,Lincoln Continental '61,Chevy G20 Van '85
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
ne da mu se zaje...sa ye-bajom jer mu je spansko selo ko i meni
0922686677 za sms i navečer jer nije pri njemu baš često ili na br 098661092 za ozbiljne ponude ![]() to su kontakti za gotti, samo je tu oglas objavljen, nigdje drugdje
|
|
|
#10 |
|
Apotekar
|
Znao sam na ebay-u Gotti J55A (jako mala razlika u izgledu) naici za set u rasponu 400 do 600 $. Nedavno je jedna trgovina s ebay-a imala rasprodaju gdje je komad bio 100 $. Kako i sam trazim jedan model Gottievih felgi dnevno prevrtim vecinu ebay-eva i foruma na kojima bi se te felge mogle naci. I mogu reci da se na forumima moze naci dosta povoljnije nego na ebay-u. Razlog, kolegijalnost ili nesto drugo, neznam.
Kod nas mozes slobodno pitati do 500 €, ali nazalost danasnje vrijeme ponudit ce ti malo pravih kupaca.
http://www.youtube.com/ivanRACINGvideo kljišča, fergić, karbić, jugić, svićice, lipnik puvalica, volan sa trubicom, turnić, kondić, đirometar, lendić, klišta, kavić, štangica, piganje, retrići, bubač, ujac, coket, menđule ... |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Senior Member
|
Quote:
oprostite na offtopicu ali jbt di sam ja bio dok si prodavao te felge?????? pa ja bi ti dao istog trena 700eura za njih, e to trazim nemos vjerovat kolko dugo!! ![]()
|
|
|
|
#12 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Bija je oglas tu na forumu,na njuskalu i na auti.hr
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
Location: Zagreb-Cakovec-Split Auto:MB 280SEL 300TD w126 '80,Lincoln Continental '61,Chevy G20 Van '85
|
I jos te felge se prodavale Zender Turbo na vwclubcroatiji za 450 € i to jako dugo su se prodavale i napokon prodane nakon par mjeseci...pitanje je di si ti bio u to vrijeme kad su se prodavale...nitko nije mogao promasiti oglase...
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | Search this Thread |
|
|