![]() |
|
|
#1 |
|
Member
|
Evo posto cu "uskoro" piturivati svoje auto zanima me sljedece..Znaci gdje se mogu naci na internetu ili ako vi znate original sifre boje od integralki..Znaci:Bijela,crvena i zuta ( te me zanimaju).Pogotovo me zanima integrale bijea boja jer bi u tu boju zelio opiturati svoj auto..Dakle ako ko zna sifre ili neki mix kako dobiti tu boju bio bi jako zahvalan..Znaci ova boja:
![]() By glidizd at 2010-02-08 ![]() By glidizd at 2010-02-08 Valjda ste skuzili sto me zanima
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Imaš više varijanti bijele boje koja je išla na Integralku.Da li te zanima obična ili perla boja?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
Location: pokraj Šibenika - Auto: Opel Ascona A 1.6 luxus 1975
|
Imas trazilicu od glasurita na njihovoj stranici, utipkas model, godinu i on ti izbaci sve moguce boje s kodon
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
ova lancia je perl white limited edition
|
|
|
#5 |
|
Member
|
Evo tihomir mi je puno pomogao..Dakle boja je Bianco Perlato Met 271 (interior 11)Valjda bi to trebalo biti to? Po glasuritu mi daje crvenu boju kad upisem podatke
![]() ![]() EDIT: Prosurfao guglom to je ta boja.. Last edited by kowalski; 06-03-2010 at 15:31. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Delta je bianco perlato. Vrlo je zahtjevnaza nanošenje i kasnije imaš problem ako treba nešto prelakirati ponovno jer je teško ponovno pogoditi nijansu. Ja sam planirao staviti tu boju, na kraju sam stavio običnu čistu bijelu na koju ide bezbojni.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
Bianco perlato (kod 271) je 3-slojna perla.Prvo se pošprica osnovna podloga(boja),a tek onda perla i nakon toga bezbojni lak.
Last edited by Meta; 09-02-2010 at 08:07. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
imaš u Zadru poslovnicu moje firme - Iviče d.o.o. pa skoči do njih, vjerojatno imaju karticu te boje i možeš tamo i uzeti boju. Javi se za neki rabat
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
I koliko ti na kraju traže za tu boju??
|
|
|
#11 |
|
Senior Member
|
dosta skoro 1000kn kil minus moj rabat , a triba bar 3 kila za kpl auto...
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Senior Member
|
Quote:
ali mislim na to da daš hrpu para, i ako tip napravi fuš i loše, đabe tebi one pare potrošene! Koga onda ganjat i kako??
HF and Milano Last edited by Boksi; 26-03-2010 at 11:59. |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Pa me zanima...kako se ljudi recimo mogu zaštiti od muljaže i lošeg posla prilikom piturivanja?
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
pa ja se bavim svacim sto se tice oko auta pa imam svugdi popuste itd... ne obicavam sam farbati samo neke sitnice ili ako nije bitno da dobro ispadne... pripremam uglavnom samo sebi jer ipak to nije moj posao, imam prijatelja kojem dadem da posprica u komori i ili da odradi cili auto jer znam kako radi i za mene se uvik potrudi jer se i ja za njega potrudim....
sto se tice zastite od muljaze to je tesko ako stvarno ne poznajes dobro tog covjeka, iako i to nekad neznaci nista kao u zubinom slucaju kad ga je obiteljski prijatelj zafrka za auto pa lose odradia i limariju iposli pripremu... mozda je ipak najbolje neki dio posla sam napraviti pa kako bilo da bilo sam si napravio i uvijek si zadovoljan ..... tesko je to reci....... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Junior Member
|
Pripremu najbolje odradit sam ukoliko imaš malo znanja i vremena...netribaju ni neki posebni alati...kompresor najjeftiniji cca 500-600kn, šprica isto jefrinija za cca 200-injak kn...vibraciona brusilica nebi škodila...i deri
![]() priprema je najvažnija...može auto izgledat neznam kako, da padneš na guzicu...ali đabe sve to ako je majstor malo fušaria pa na autu imaš 5 kila kita i procvita nakon godinu dana... najbolje lipo sam korak po korak...uz malo volje i želje sve se može...nema se šta zasrat kod pripreme...svaka greška se može pobrusit i ponovit
|
![]() |
| Thread Tools | Search this Thread |
|
|