![]() |
|
|||||||
| Nomadi forum za kampere, istraživaće, offroarere, itd... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Search this Thread |
|
|
#41 |
|
Off the F... Road
|
hmm nadam se da ne ali i ako ću imati nema veze. Volja je jača, a i bojim se da ću više imati problema sa nekim drugim stvarima. Vidjet ću kad ju pokupim, p ju poslikam i javim činjenično stanje
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Senior Member
|
lada je odlična, i jako mi je drago što je ne štediš blata jer kako si rekao: ona je za to stvorena!!! Živio i sretno dalje s radovima!
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Junior Member
|
Niva n.1!
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Off the F... Road
|
@Covjek imao si pravo za stranu anlasera
, jučer stigla getriba oznaka 131BB1A1005 znači 131 samo ne znam točno koji motor jel možda znadeš ti po oznaci? Hvala!
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Junior Member
|
Kao prvo, pozdrav kolega s CroFiata
Kapice ventila su odlične, prva liga, sorry što se je malo bilo zakompliciralo, ali stvarno je došlo do par problema koji nisu bili do mene ![]() Ovaj projekt mi je full zanimljiv, ali me zanima gdje je zapelo, već duže očekujem neki update, ali ništaaaa Se je radilo što, je 'legao' taj motor, jel vozi, itd...Pozz |
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
#47 |
|
LSD-ovisnik
|
načuo sam da je dado prodao motor i ladu i nabavio suzuki samurai...
![]()
|
|
|
#48 | |
|
Member
|
Quote:
![]()
|
|
|
|
#49 |
|
LSD-ovisnik
|
naravno da se šalim!!
|
|
|
#50 |
|
Off the F... Road
|
haaj hoj svima pozdrav Vale ne brini sve 5
,Hehe ne griješi dušu sa Samuraiem kađo ![]() ![]() Ja već i zaboravio na ovu temu ; @ Čovjek hvala ti (otkud samo čupaš te informacije )Po projektu se samo rasprodavalo viška dijelova .. Baza je na klocnama u garaži motor još uvijek na paleti i čeka generalu. Uletio mi još jedan pod projekt više "oldschool" , ali o njemu drugom prilikom Uz sve obaveze na kraju nisam stigao ništa dalje poduzimati.... ćim nešto odradim poslkam i stavim ovdje
|
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
#52 | |
|
Off the F... Road
|
Quote:
...Odmah posel di nabavljaš dijelove za generalu? Imaš kakvu rupu? Može i na P.M.Fala!
|
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Senior Member
|
Dijelove za 131-icu većinom nabavljam preko neta jer inzistiram na originalnosti,znači prva ugradnja ako je moguće.Kad se radi neki noviji projekt onda uzimam većinom kod firme "Petroni" na Samoborskoj.Na žalost nemam nikakvu rupu za dijelove pošto mi je ovo samo hobi,a svi prodavači me generalno gledaju ko da sam kužan ako ne uzmem odmah 10 kompleta klipova s karikama
.
|
|
|
#54 |
|
Off the F... Road
|
Hola... evo ja se zatrpao u projektiću sa Fiesticom, tako da se ovdje vrlo malo (gotovo ništa) odvijalo. U međuvremenu je samo pala odluka da idu gore ipak 33-ojke (ne 31-ice)..Rekoh kad je bal nek bude maskenbal. Evo iz prvih izmjera to izgleda ovako
.. Uz clearence koji mi je prije omogučavao da stavim gumu 215/75/15, Niva pokraj 33ojke izgleda ko spušteni autek ![]() ![]() ![]() [/img]@Čovjek..našo sam rupu za komplet dihtunga za generalku Crominog motora u njemačkoj preko ibeka (cca 50€). Problem je što ne žele slati u HRv. jedino na područje Njemačke. Moram tamo nekog naći da mu pošalju na adresu pa da on dostavi meni (rekli su da za to nema frke).. ako si zainteresiran pošaljem ti na P.M... ![]() Btw imaš negdi u arhivi omjere od ove getribe? hvala! |
|
|
|
|
|
#55 |
|
LSD-ovisnik
|
pogledaj na getribi jel ima kakvu oznaku ili ime firme koja ju radi,pa probaj na googleu nači,ako imaš točne podatke o getribi morao bi ti prikazati nešto,makar da te baci na neki forum di se o tome raspravlja.
npr.GETRAG na wikipediji izbaci večinu modela getribi i aute u koje se ugrađivala.
|
|
|
#56 | |
|
Off the F... Road
|
Quote:
. Probam još po proizvođaču..
|
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Senior Member
Location: Zagreb-Cakovec-Split Auto:MB 280SEL 300TD w126 '80,Lincoln Continental '61,Chevy G20 Van '85
|
Uh,kako je premracna ova guma!!!Kolika je sirina guma?Meni se cini 12,5?Koliko si platio jednu gumu?Ima li za 16-ke?Tvoja je za 15-ke?Neces pogrijesiti kad ju stavis!!Izgledat ce premocno i mala djeca ce imat nocne more kad prodjes kroz susjedstvo...
|
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Member
|
Quote:
http://www.oldschoolhr.com/forums/sh...ad.php?t=13652 gume su prebrutalne budu deca imala nočne more i zujanje u ušima
|
|
|
|
#59 |
|
Senior Member
Location: Zagreb-Cakovec-Split Auto:MB 280SEL 300TD w126 '80,Lincoln Continental '61,Chevy G20 Van '85
|
Steta,nemaju za 16...trebaju mi 35x14,5x16 ili 35x15,5x16....cuo sam se za Lanivom u 6.mjesecu...
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Senior Member
|
dado ako imas mogucnast birat gume bolje ti je da ides na 33/105r15 a ne 12.5 siroke......lakse su gume......sta mislis radit na prednjem trapu,koje modifikacije da ti stanu te gume..........
oces sve spsutat.........cijeli prednji most..........? |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | Search this Thread |
|
|