oldschoolhr  

Go Back   oldschoolhr > ostalo > Motocikli

Motocikli za bikere

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 08-02-2010, 12:36   #21
Darjan
NJŽS

Darjan's Avatar

to je to, bezvremenska klasika, meni je jedan zrx 1200 san, al znan da bi me brzo kupili patulon s tin motoron jer mu jo nisan dorasta, ima masa motora 400 ccm za japansko trziste sa klasicnim izgledon, steta sta se ne uvoze u nas jer je npr. Xjr 400, ludilo motor, izgled, ovjes, ma sve...
Old 08-02-2010, 20:09   #22
Bellof
Senior Member

Sa gasom upravlja glava a ne srce i to če ti reć svako ko je odleža u bolnici, čim ti voziš motor bilo to vespa ili Hayabusa i ako imaš išta između dva uva znaš koji su tvoji i od motora limiti.
Motoristi se dijele na dvi skupine oni koji su pali i oni koji če past, to je zakon velikih brojeva bez obzira koliko ti oprezan bia.
Šta to znaći dorasta, ne možeš dobavit nogama pod, ili misliš probivat zvučni zid, vozit Makarska - Split 10 min. na kolino i na zadnje kolo, a stajat na prednje isprid kafića?
Gledaj ljudi kupe ZRX-a stave Kerker auspuh, amortizer volana, bregastu i ostale pizdarije i misle da su Eddie Lawson koji traži žrtve za oderat sa takvim motorom nekoga ko vozi R1 ili CBR 1000 RR da bi se njegovi pothvati mogli prepričavat u kafiću ili ulici ali to su totalno krivi filmovi.
Grobnik je misto za dokazivanje i pomicanje limita, a naked motori za guštat po cesti i sređivanju u garaži zimi!!!
Evo jedna za sve Kawa pacijente na šta mislim.

Bellof is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2010, 20:15   #23
Darjan
NJŽS

Darjan's Avatar

desna ruka odvrće gas mahinalno, voza skutera ili rr-a,, voza jedno vrime 600 ccm, zahvalan bogu na tome šta san proša bez padova, triba malo oladit glavu pa sist na jače, a i neman baš nekog prevelikog iskustva na jačim motorima, uglavnom maxi skuteri i kroseri
bolje po mene da ne vozin šta jako, brzina ponese i desi se sranje, nek se malo sredin pa će se onda vozit jače ....
a nije da mi baš i težina motora ide u prilog, mada san par puta sa svojih 60 kg diza sa poda motore od 170ak tako da nije ni to nesavladivo

Last edited by Darjan; 08-02-2010 at 20:23.
Darjan is online now   Reply With Quote
Old 08-02-2010, 20:36   #24
Nero
Senior Member

Nero's Avatar

Možda je mašina zavrtila celer...

Moja je

2 Bullet: Sličnu priču sam i ja ima...dok nisan proba pravi motor. Mislija san da se ne mogu kontrolirat trlj brlj...Na kraju vozim motorić od 600 ccm3 i 60 Ks i ono...nisam najluđi u svemiru Mislim da si slobodno mozes kupit nekakvog nakeda 600ccm3, slično ubrzanje ima i krajnju kao npr cb400...Imaš starog bandita 600, XJ600N i sl. Pitomi motori koji fino izgledaju i fino se voze. Ako se ne misliš vozit RR-ovima, sve ćeš pratit bez frke (mene i mog slabasnog tweetya se ne čeka na vrulji kad idemo u Makarsku, a idu i ''zajebani'' motori).

2 Bellof: Max strava izgleda, vjerojatno se tako i čuje U principu se slazem s tvojim postom samo ima jedan veliki ali. Nemam dovoljno love za drugi motor (npr. cbr 600 rr) kojeg bi moga vozit na Grobniku i trazit mu mogucnosti...stoga vozim svoju yamahu u uvjetima kojoj njoj i ne pasu (ne grebem kolinima još, ali štafte zapinju ) no nemam izbora...nemam love za Grobnik.

Evo i moja zvijercica, trenutno na 106 000 Km

Last edited by Nero; 08-02-2010 at 23:47.
Nero is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2010, 07:33   #25
ma men
OldSchool Fan

ma men's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bellof View Post
Kvalitetan auspuh kako cijevi tako i top puno znače motoru za grijanje/hlađenje, potrošnju ulja pogotovo kod dva cilindra tako da se vratim na ovu tvoju priču o radilici i ne minjanju ulja.
Ne virujem da je zbog toga prnila jer te stare mašine su koristile gusta ulja koja su i trošila po 2 deca na 1000 km, a s druge strane ako su ovo pravi kilometri na motoru to je ništa za takvu mašinu, prije če bit da je ovaj motor odradia partya i partya u blokadi i pucanju.
Ova moja priča o radilici je provjerena u Blaživićevom servisu u Splitu...Ja osobno neznam šta se dogodilo jer nisam bio tu...Znam Najprvog vlasnika ovog motora (susjed mi je) i znam da je on s njim iša na brojne moto party-e, ali znam isto tako da je ovaj motor čuva i uzdržava ki dite svoje...Najviše ga je satra ovaj vlasnik prije mog prijatelja od kojega sam ga uzea, koji je vozija vrag zna koliko ljudi odjednom na njemu i to pun gas koliko god može...Njemu je bilo rečeno kad ga je kupio da promine ulje, šta naravno nije napravija...Motor je u njegovim rukama crka, doša kod mog prijatelja i onda kod mene...Kako bilo da bilo, motor ne radi, ali ako oćemo saznat šta se stvarno dogodilo onda je ja mislim jedini način da to saznamo otvorit mašinu...
Old 09-02-2010, 09:24   #26
Bellof
Senior Member

2 Darjan: 170 kg imaju motori od 600 ccm tipa enduro, supermoto i sport šta je stvarno mala i smišna kilaža u usporedbi sa naked "željeznicama" od 1100-1400 ccm koje imaju priko 200 kg koje i te kako osjetiš u gradu di su kratki spori zavoji.

2 Nero: Vmax dok je bia u mene je ima kompletan racing Hindle 4-2-1 (zanemari Shacalovu naljepnicu koja je stavljena zbog zajebancije) koji je ima u niskim i srednji đirima duboki ton dok je u crvenom urlika.

2 ma men: nije bitno kako je motor riknia bitno je da ti imaš kikirikia za platit Blaževiću, Jelaviću i drugima djelove koji su otišli.
Bellof is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2010, 11:15   #27
ma men
OldSchool Fan

ma men's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bellof View Post
2 ma men: nije bitno kako je motor riknia bitno je da ti imaš kikirikia za platit Blaževiću, Jelaviću i drugima djelove koji su otišli.
Slažem se...To je nažalost kod servisa uvik bolna točka, a i kod mene...
Old 28-03-2010, 19:26   #28
ma men
OldSchool Fan

ma men's Avatar

Evo jučer dotrana druga mašina iz Pakoštana.Ovom prilikom zahvaljujem članu foruma ''kwak'' šta mi se javija za prodat motor i spustija cijenu...također se moram zahvalit i prijatelju Markosu šta je drža motor u sebe i posla mi ga po ćaći u Pakoštane...Hvala puno ljudi

Pošto mi vrag neda mira da samo pribacim kvačilo sa mog motora na ovaj, rastavit će se obedvi mašine i od najboljih djelova će se sklopit jedna vrhunska mašina koja će ić na motor...

Evo slike od danas, malo sam ga i čistija da ga ne slikam sada masnoga i šporkog...

Novi set brtava koji sam dobija uz mašinu, doduše set je za z440 tako da neznam oće li moć sve brtve pasat na motor.Djelovi paljenja i još neke sitnice u kutiji...

Našle su se dvi, hehehe...
Old 28-03-2010, 20:58   #29
Sprint QV
Sakupljač stare kram

Sprint QV's Avatar

Kolega je imao Z1000 dok smo bili školarci 79-a godina je bio motor, i dan danas znamo pričat o tom motoru, bio je nešto nevjerojatno
Sprint QV is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules